NYHETER

SOMMARCUPEN 2017

Sommarcupen spelades i år den 12 och 19 juli. Vi var 37 resp 39 deltagare varav 28 spelade båda omgångarna och därmed deltog i sommarcupen.

Lars-Erik Johansson och Gunnar Olofsson spurtade bäst med var sin 66-rond vilket räckte till en andraplats för Lars Erik med 141 slag netto och en 3:e-plats för Gunnar på 142 slag.

Carl-Hugo Ljungberg försvarade sin förstaplats från rond 1 (67 slag) med en 73:a rond 2 trots att han sänkt sitt hcp med 2 slag. Vi gratulerar Carl Hugo som innehavare av vandringspriset kommande år med totalt 140 slag netto.

Fjolårsvinnaren Thomas Ek tog en fin 4:e-plats på 143 slag.

Nu gör vi ett uppehåll under Mölleveckan. Nästa omgång den 2 aug och då finns också anmälningslistor för höstens utflykter uppe.
OBS att Kullasenioren spelas den 9 aug. OBS

//Jan Olofsson

ONSDAGAR

Spelform Slaggolf
Vi startar den 11 januari. Samling i klubbrummet där vi lottar kl. 08:15 med första start kl. 08:30.
Under juli och augusti är första start kl. 08:00. OBS! GIT anmälan fr.o.m 14 juni. Anmälan senast Måndag kl. 12:00

HERRGOLF PÅ S:t ARILD GK

Herrkommittén på vår grannklubb S:t Arild bjuder in Mölles herrar till deras herrgolf på tisdagar under april och maj inom ramen för de starttider som finns reserverade. Vi återgäldar givetvis det positiva initiativet från Arild under augusti och september då de är välkomna till oss under samma villkor.

Anmälan till herrgolfen på Arild sker via golf.se (GIT)

UTFLYKTER OCH SÄRSKILDA ARRANGEMANG

Anmälan till utflykterna görs på lista i klubbrummet senast onsdag i veckan före.

Kvarvarande program 2017

• Ons 9 augusti arrangerar vi Kullasenioren tillsammans med Damkommittén.
  • Utbytesmatchen mot S:t Arild GK går tisdag den 15 augusti på Arild och onsdag den 13 september på Mölle.
    Gemensam start kl.09:30 vid båda tillfällena
  • Mån 11 september - Höganäs GK - Start kl.09:00. Gemensamt med Damkommittén
  • Ons 20 september spelar vi Irish Greensome med damkommittén.
    Därefter subventionerat deltagande i damernas avslutningslunch på Kullagårdens Wärdshus.
  • Mån 25 september - Söderåsens GK - Start kl. 10:00. Herrkommitténs sista utflykt för säsongen.
  • Julfest förslagsvis den 13 december kl.13:00 efter 11 hål på förmiddagen.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Olles gubbar är en hcp-tävling mellan 10 st. klubbar i Nordvästra Skåne för spelare med ålder 60+ och hcp 16+
Claes Grahm och Jan Åke Jönsson samordnar. För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Klubben deltar i Skånes Golfförbunds seriespel med totalt 5 st. lag i åldersklasserna H40-H75.
Spelformen är slagtävling brutto, För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Söndag den 15 oktober kl. 09:00 är det avslutning för deltagare i serielagen. Gemensam start.