PROGRAM 2017

Under 2017 har vi inget spel på måndagar på hemmabanan. Onsdagsgolf och utflykter enligt tidigare upplägg.
Spelavgift 30 kr varav hälften går till priser och hälften till evenemangskassan.

ONSDAGAR

Spelform Slaggolf
Vi startar den 11 januari. Samling i klubbrummet där vi lottar kl. 08:15 med första start kl. 08:30.
Under juli och augusti är första start kl. 08:00. OBS! GIT anmälan fr.o.m 14 juni. Anmälan senast Måndag kl. 12:00

HERRGOLF PÅ S:t ARILD GK

Herrkommittén på vår grannklubb S:t Arild bjuder in Mölles herrar till deras herrgolf på tisdagar under april och maj inom ramen för de starttider som finns reserverade. Vi återgäldar givetvis det positiva initiativet från Arild under augusti och september då de är välkomna till oss under samma villkor.

Anmälan till herrgolfen på Arild sker via golf.se (GIT)

UTFLYKTER OCH SÄRSKILDA ARRANGEMANG

Anmälan till utflykterna görs på lista i klubbrummet senast onsdag i veckan före.

• Mån 24 april - Rya GK - Första start kl. 09:30. Max 12 bollar. Gemensamt med Damkommittén
  • Ons 17 maj - Bjäre GK - Första start kl. 09:30. Max 12 bollar. Gemensamt med Damkommittén
  • Ons 24 maj - bytet med Ängelholms GK INSTÄLLT.
  • Ons 7 juni - Helsingör GC - Max 12 bollar. Gemensamt med Damkommittén
  • Tis 13 juni  midsommarfest i Stationshuset OBS tisdag eftermiddag. Spel som vanligt den 14 juni.
  • Ons 28 juni - S:t Arild GK - Första start kl. 09:00. Max 8 bollar. Nationell Damdag på Mölle GK denna dag.
  • Onsdagarna 12:e och 19:e juli, bästa sammanlagda resultatet blir mästare i sommarcupen. (Tomas Ek vann 2016)
  • Ons 9 augusti arrangerar vi Kullasenioren tillsammans med Damkommittén.
  • Utbytesmatchen mot S:t Arild GK går tisdag den 15 augusti på Arild och onsdag den 13 september på Mölle.
    Gemensam start kl.09:30 vid båda tillfällena
  • Mån 11 september - Höganäs GK - Start kl.09:00. Gemensamt med Damkommittén
  • Ons 20 september spelar vi Irish Greensome med damkommittén.
    Därefter subventionerat deltagande i damernas avslutningslunch på Kullagårdens Wärdshus.
  • Mån 25 september - Söderåsens GK - Start kl. 10:00. Herrkommitténs sista utflykt för säsongen.
  • Julfest förslagsvis den 13 december kl.13:00 efter 11 hål på förmiddagen.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Olles gubbar är en hcp-tävling mellan 10 st. klubbar i Nordvästra Skåne för spelare med ålder 60+ och hcp 16+
Claes Grahm och Jan Åke Jönsson samordnar. För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Klubben deltar i Skånes Golfförbunds seriespel med totalt 5 st. lag i åldersklasserna H40-H75.
Spelformen är slagtävling brutto, För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Söndag den 15 oktober kl. 09:00 är det avslutning för deltagare i serielagen. Gemensam start.