Herrgolf 2018

I år har Herrarna inlett samarbete med Damerna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Herrarna är Jan Olofsson, Kurre Anderzohn och Thomas Ek.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till herrarna under 2018.

Herrarna deltager i Skånes golfförbunds seriespel med H40, H50, H60, H70 och H75. För mer information och resultaten klicka på Seriespels-knappen nedan.

Eclectic är nytt för herrarna och har spelats under juni till och med augusti på onsdagstävlingarna och på Mölleveckans singeltävlingar. För mer information och resultaten klicka på Eclectic- knappen nedan.

Klubbmatch fortsätter mot herrarna på St Arild.

Nytt datum!!!: Julfesten är planerad till torsdagen den 6 december!!!