ÅRETS KLUBBMATCH MOT S:T ARILD GK

Den 13 sept. 2017 skulle det avgöras. Med hot om skitväder från våra meteorologer kunde andra halvlek genomföras utan större problem, visserligen på en ganska blöt bana efter idogt regnande dom senaste veckorna. Lite regn fick vi dom sista hålen men trots det var humöret på topp.

Efter första rundan var det oavgjort. Andra halvlek fick Mölle 363 slag mot S:t Arild 380 slag således en övertygande seger. Som vanligt var S:t Arild betydligt fler spelare men Mölle kunde trots det bärga bucklan. 🏆

För Herrkommittén
Jan Olofsson /Thomas Ek

ONSDAGAR

Spelform Slaggolf
Samling i klubbrummet där vi lottar kl. 08:15 med första start kl. 08:30.

UTFLYKTER OCH SÄRSKILDA ARRANGEMANG

Anmälan till utflykterna görs på lista i klubbrummet senast onsdag i veckan före.

Kvarvarande program 2017

• Ons 20 september spelar vi Irish Greensome med damkommittén.
    Därefter subventionerat deltagande i damernas avslutningslunch på Kullagårdens Wärdshus.
  • Mån 25 september - Söderåsens GK - Start kl. 10:00. Herrkommitténs sista utflykt för säsongen.
  • banbyte med Ängelholms GK den 4 oktober. (Ersätter vårens inställda banbyte)
  • Julfest förslagsvis den 13 december kl.13:00 efter 11 hål på förmiddagen.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Olles gubbar är en hcp-tävling mellan 10 st. klubbar i Nordvästra Skåne för spelare med ålder 60+ och hcp 16+
Claes Grahm och Jan Åke Jönsson samordnar. För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Klubben deltar i Skånes Golfförbunds seriespel med totalt 5 st. lag i åldersklasserna H40-H75.
Spelformen är slagtävling brutto, För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Söndag den 15 oktober kl. 09:00 är det avslutning för deltagare i serielagen. Gemensam start.