Info från Seniorkommittén.

Seniorgolf 2018

Både damer och herrar har avslutat säsongen med sina respektive julbord och vi gör nu ett uppehåll över jul- och nyårshelgerna.

Inför 2018 går vi samman till en gemensam kommitté,  seniorkommittén.  Planeringen inför året bygger givetvis på tidigare verksamheter och vi räknar med att kunna presentera ett preliminärt program efter vårt nästa möte den 16 januari. Programmet kommer att finnas på hemsidan under Seniorkommittén.

Innan dess, från den 10 jan, samlas vi som vill spela vintergolf på onsdagar i klubbrummet där vi lottar kl 08.15 för första start kl 08.30. Startavgiften är 30 kr varav hälften går till priser och andra hälften delfinansierar diverse särskilda aktiviteter under året.

Vi som åtagit oss att i kommittén leda seniorgolfen under 2018 är:

Gunilla Larsson, Lena Jörgensen, Elisabeth Hallberg, Kurre Anderzohn, Thomas Ek och Jan Olofsson.

God Jul och Gott Nytt År önskar

Seniorkommittén/Jan Olofsson

Gåva till Hemlösas Hus

Under julavslutningen samlades det in 1.110 kr till Hemlösas hus.
Ett STORT TACK till alla som bidrog till insamlingen

/Kurre Anderzohn

2017 års seriespel är avslutat.

H70 och H75 (efter särskiljning) vann sina respektive div 3-serier och kommer nästa år att spela i div 2.

H60 vann sin div 4-grupp och spelar nästa år i div 3.

H40 och H50 spelar kvar i samma divisioner som i år.

ONSDAGAR

Spelform Slaggolf
Samling i klubbrummet där vi lottar kl. 08:15 med första start kl. 08:30.