Info från herrkommittén.

Årets julfest har fått ändrade datum till to den 7 dec kl 13.00 på BellaVista. Teckningslista finns på klubben. (Spel som vanligt on den 6 dec.)

2017 års seriespel är avslutat.

H70 och H75 (efter särskiljning) vann sina respektive div 3-serier och kommer nästa år att spela i div 2.

H60 vann sin div 4-grupp och spelar nästa år i div 3.

H40 och H50 spelar kvar i samma divisioner som i år.

För Olles Gubbar har intresset varit skralt och Claes och Jan Åke har haft svårt att få ihop fullt lag(8 st) till alla omgångar.
Förutsättningen för Mölles deltagande nästa år är att vi får någon som tar över efter Claes och hjälper Jan Åke med samordningen.
Anmäl dig snarast.

För herrkommittén/Jan Olofsson

ONSDAGAR

Spelform Slaggolf
Samling i klubbrummet där vi lottar kl. 08:15 med första start kl. 08:30.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

Olles gubbar är en hcp-tävling mellan 10 st. klubbar i Nordvästra Skåne för spelare med ålder 60+ och hcp 16+
Claes Grahm och Jan Åke Jönsson samordnar. För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.

Klubben deltar i Skånes Golfförbunds seriespel med totalt 5 st. lag i åldersklasserna H40-H75.
Spelformen är slagtävling brutto, För mer information och resultat, se hemsidan under säsong.