Vi har turen att som få klubbar i landet spela golf mitt i ett naturreservat.
Landskapet gör spelet till en blandning av att bemästra hantverket
och en synnerligen vacker men krävande konstform.

Här belönas kreativitet, intuition och mod med ett ständigt levande hav och vild natur.
Vårt värdshus med anor sedan Tycho Brahe sätter pricken över i:et med fantastiska
måltider i genuin miljö. Vi lovar dig en fest för dina sinnen och en boning för din själ.

MÖLLE GOLFKLUBB - KULLAHALVÖNS GOLFUPPLEVELSE

ÖPPET/KONTAKT

KANSLI/RECEPTION/SHOP

Måndag-Fredag 8-16
Lör-,Söndag, helg 8-14

Kansli/Reception/Shop
+ 46 (0)42 34 75 20
info@mollegk.se

Pro/Tränare:
pyk@pgasweden.com

RESTAURANG/KIOSK
Öppet

info@kullagardenswardshus.se

BANSTATUS

Banan är öppen för spel med ordinarie greener och tees

Nyklippta greener 2018-04-20

GOLF.SE

SOCIAL MEDIA

NYHETER

STÖD VÅR FÖRENING

SPONSORHUSET  Nu kan du stötta Mölle Golfklubb varje gång du bokar hotell, flygbiljetter eller handlar på nätet.  På så vis ger köp sköna slantar till vår förening. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till butiken från vår sida på Sponsorhuset.  Är du dessutom medlem på Sponsorhuset får även du som handlar pengar tillbaka.

SPONSORHUSET
Är du dessutom medlem på Sponsorhuset får även du som handlar pengar tillbaka.

ICA KVANTUM HÖGANÄS  Vi samarbetar med ICA Kvantum Höganäs vilket innebär att klubben erhåller 1% bonus på samtliga inköp som klubbens medlemmar gör i affären. Det kostar inget att vara med, det enda som behövs är en nyckelbricka eller ett klistermärke och ett ICA-kort. Nyckelbrickor och klistermärken finns att hämta på klubben.

ICA KVANTUM HÖGANÄS

SVENSKA SPEL - GRÄSROTEN  Svenska spel delar varje år ut 50 miljoner kronor till föreningslivet i Sverige. Ett projekt som heter Gräsroten, där potten varje år fördelas ut baserat på föreningens intjänade poäng. Välj därför oss när du registrerar din fadderförening hos svenska spel. Då ökar våra poäng vilket innebär mer pengar till klubbens juniorverksamhet.

SVENSKA SPEL - GRÄSROTEN