Företag har många möjligheter till ett givande samarbete med Mölle Golfklubb.
Vår bana är känd för sin alldeles speciella prägel. Ni kan vara säkra på att ett samarbete med oss kommer ge er både nöjda kunder och glada medarbetare.
Mölle Golfklubbs ambitioner är att erbjuda företagen i regionen de bästa och mest intressanta koncepten för långsiktigt, affärsmässigt samarbete. Mölle Golfklubb ska helt enkelt verka för att alla samarbetspartners upplever att man får valuta för pengarna.Genom vårt sponsorprogram erbjuder vi våra samarbetspartners trevliga former och paket så att ni kan vårda era befintliga och nya kunder.

SAMARBETSPAKET

Vår ambition är att det ska vara enkelt, smidigt och givande för dig som samarbetspartner. Vi erbjuder färdiga paket som vi tror kan passa ert företag, men självklart skräddarsyr vi även efter era önskemål. Allt för att ert företag ska trivas hos oss.

NORDVÄSTRA SKÅNES GOLF & FÖRETAGSNÄTVERK

Ett unikt samarbete mellan 6 klubbar med fokus på ditt företag.

KONFERENS

Möten i en unik miljö för grupper upp till 30 pers. Kombinera med boende på värdshuset, här finns 16 dubbelrum. Stor vikt läggs på service och omsorg. Varför inte komplettera med 5,11 eller 18-håls golf.

MER ÄN GOLF

Kullaberg är inte bara fantastiskt vackert, det är även en perfekt plats för äventyr. Vi kan erbjuda guidade vandringar i den trolska naturen. Cykling, fiske, tumlarsafari och mycket annat i ett område med spännande historia.

FÖRETAGSGOLF

Det handlar inte bara om att bjuda på en
golfbana av högsta klass, själva arrangemanget är minst lika viktigt. Det har vi tagit fasta på och vår ambition är att hjälpa er som företagskund att skapa en upplevelse lite utöver det vanliga för era gäster och naturligtvis för er själv.

Exempel på upplägg/tillägg:

Kanonstart / löpande start med starter mm.
- Tävlingskansli, scorekort resultatrapport.
- Clinic/Företagsträning med klubbens pro
- Arrangemang för icke-golfare
- Övernattningsmöjligheter på Värdshuset

Ta gärna kontakt med vår klubbchef, Peter Tublén om ni är intresserade av en företagsgolf eller sponsorpaket. Tillsammans hittar vi säkerligen en jättebra lösning som passar just ert företag. Ni kommer i kontakt med Peter via mobil: 0768-347520 eller e-post: peter@mollegk.se