DAMERNAS SERIESPEL 2018

Under 2018 kommer Mölle GKs damer att delta i följande Seriespel i Skåne:

• Skåneserien
  • D50
  • D 60- årets nyhet!
  • Foursome hcp.

Spelarna till lagen väljs ut senast en vecka före speltillfället, för att ta ut de fyra spelare, som då har den bästa spelformen.  De spelare, som tas ut, kan variera från gång till gång. Det blir på så sätt möjligt för fler, som är i bra spelform att delta.

Du som är intresserade av att spela seriespel anmäler dig till Gunilla Larsson, kullatunet@telia.com och ange vilken eller vilka former av seriespel du önskar spela.

Skåneserien
Skåneserien utan Skåne är indelad i tre zoner och i Hcp-klasser.
Mölle GK Damer spelar i zon Nord  och tävlar i två Hcp-klasser, A 0-20,4 och B 20,5-26,4.
A-klassen spelar slagspel och B-klassen spelar slaggolf. Serien omfattar fyra tillfällen.
I varje Hcp-klass deltar 4 spelare per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.
I september spelas final, då de tre bästa lagen i A-klassen och de två bästa i B-klassen i Skåne gör upp. Tidigare resultat räknas inte, utan då kan vilket lag som helst vinna.
Lagledare är Gunilla Larsson för A-klass hcp 0-20,4 och  för B-klassen  hcp 20,5-26,4.

Kategori 1, 0-20,4 hcp:

Mölle GKs damer vann  förra året Skåneserien i A-klassen och vi ser fram emot att årets deltagande damer fortsätter i samma anda att kämpa med entusiasm och glatt humör!
Omgång 1 spelas på Wittsjö GK tisdagen den 15 maj, omgång 2 på Åkagårdens GK onsdagen den 13 juni, omgång 3  på Allerums GK onsdagen den 8 augusti samt omgång 4 på Vasatorps GK onsdagen den 29 augusti.

Finalen för Skåneserien i kategori 1 spelas på Mölle GK tisdagen den 18 september.

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR>>

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

Kategori 2, 20,5-26,4:
Omgången 1 spelas på Hässlegårdens GK tisdagen den 15 maj, omgång 2 på St:IBBs GK onsdagen den 13 juni och omgång 3 på Woodlands GK onsdagen den 8 augusti samt omgång 4 på Mölle GK tisdagen den 28 augusti.

Resultat OMGÅNG 3 -KLICKA HÄR >>

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

D 50 Div 2
Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. D 50 spelas vid tre tillfällen. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare är Johanna Pyk-Jargård, pyk@pgasweden.com.

Omgång 1  spelades på Eslövs GK tisdagen den 8 maj med Maria Creutzfeldt, Ann Lidén och Johanna Pyk-Jargård med stor framgång! Mölle placerade sig på första plats! Stort grattis!

Omgång 2 spelades på Båstads GK tisdagen den 12 juni med Ann Lidén, Nina Sellberg och Johanna Pyk-Jargård och. Mölle placerade sig på andra plats. Grattis!

Omgång 3 spelades på Tegelberga GK tisdagen den 14 augusti med Maria Creutzfeldt, Johanna Pyk-Jargård och Pia Eldin-Lindstén.

Mölle placerade sig totalt på andra plats! Ett stort GRATTIS!

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR >>

Div 60 Div 2

Årets nyhet- utökade tävlingsmöjligheterna med andra klubbar! Damsektionen har valt att spela D 60 med tanke på att flertalet aktiva spelande damer befinner sig i denna åldersgrupp!

Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. D 60 spelas vid tre tillfällen. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare är Gunilla Larsson.

RESULTAT mm.
Omgång 1  spelades tisdagen den 8 maj på Kävlinge GK med Anna-Karin Hallner, Elisabeth Hallberg och Ebba Wachtmeister. Mölle placerade sig på sjunde plats.

Omgång 2 spelades på Malmö Burlövs GK tisdagen den 12 juni med Elisabeth Hallberg, Kerstin Alpman och Magge Marcus. Mölle avancerade och placerade sig på tredje plats! Grattis!

Omgång 3 spelades på Romeleåsens GK tisdagen den 14 augusti med Elisabeth Hallberg, Gunilla Larsson och Kerstin Alpman.

Mölle placerade sig totalt på femte plats! Grattis!

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR >>

Foursome hcp div 1
Mölle deltar med ett lag per tillfälle. Laget består av två spelare från A- klassen och två spelare från B-klassen. Foursome spelas vid tre tillfällen. Lagens sammanlagda nettoresultat utgör Mölles lagresultat i spelomgången.
Lagledarna är Gunilla Larsson för A-klassen och B-klassen.

RESULTAT mm.
Omgång 1 spelades söndagen den 13 maj på Malmö Burlövs GK med Maria Creutzfeldt, Pia Eldin-Lindstén, Ebba Wachtmeister och Pippi Brodén. Mölle placerade sig på sjätte plats.

Omgång 2 spelades på Bokskogen söndagen den 10 juni med Ebba Wachtmeister, Eva Hedin, Maria Creutzfeldt och Pia Eldin-Lindstén. Mölle avancerade och placerade sig på fjärde plats.

Omgång 3 spelas på Bjäre söndagen den 2 september.

Resultat OMGÅNG 1 - KLICKA HÄR>>

Resultat OMGÅNG 2 - KLICKA HÄR>>