DAMERNAS SERIESPEL 2019

Under 2019 kommer Mölle GKs damer att delta i Skåneseriens A-klass och B-klass, D 50, D60 och Foursome hcp

ANMÄLAN TILL SERIESPEL

Att vara med i ett lag och representera Mölle innebär att du får spela på andra banor och möta lag och träffa spelare från andra klubbar. Vi söker nu dig som vill vara med och representera Mölle i de olika serierna.

Vi du spela seriespel anmäl dig senast den 31 mars till Gunilla Larsson, kullatunet@telia.com. Ange namn, golf-id, hcp och vilket/vilka lag du vill spela.

Seriespel 2019

Mölle GK satsar i år på damer som vill spela seriespel med 5 träningstillfällen tillsammans med headpro Johanna Pyk-Jargård. Mer information kommer.

Lagledare: Skåneserien A-klass: Gunilla Larsson, B-klass: Eva Hedin. D 50: Johanna Pyk-Jargård, D 60: Elisabeth Hallberg och Foursome hcp: Gunilla Larsson och Eva Hedin.

Uttagning till lagen väljs ut senast en vecka före speltillfället. Ambitionen är att välja ut de spelare, som då har den bästa spelformen.  Uttagningarna grundar sig på resultaten från onsdags- och torsdagstävlingarna veckorna närmast speltillfället.

Skåneserien
Skåneserien utan Skåne är indelad i tre zoner och i Hcp-klasser.
Mölle GK Damer spelar i zon Nord  och tävlar i två Hcp-klasser, A 0-20,4 och B 20,5-26,4.
A-klassen spelar slagspel och B-klassen spelar slaggolf. Serien omfattar fyra tillfällen.
I varje Hcp-klass deltar 4 spelare per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.

Kategori 1, 0-20,4 hcp

Förra året kvalificerade sig Mölle GKs damer i i A-klassen till finalen och kom totalt på andra plats!! Väl genomfört!

A-klassen spelar slagspel. Serien omfattar fyra tillfällen. Fyra spelare deltar per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.

Lagledare A-klassen: Gunilla Larsson

Omgång 1 spelas på

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR>>

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

Resultat FINALEN-KLICKA HÄR>>

Kategori 2, 20,5-26,4

Förra året gick Mölles damer i B-klassen, Skåneserien vidare till finalen och och kom totalt på 8:e plats! Bra kämpat!

B-klassen spelar slaggolf. Serien omfattar fyra tillfällen. Fyra spelare deltar per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.

Lagledare B-klassen: Eva Hedin

Omgången 1 spelas på

Resultat OMGÅNG 3 -KLICKA HÄR >>

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

Resultat FINALEN-KLICKA HÄR>>

D 50 Div 2

Mölles damer placerade sig förra året totalt på 2:a plats! Väl genomfört!
Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. D 50 spelas vid tre tillfällen. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare: Johanna Pyk-Jargård, pyk@pgasweden.com.

Omgång 1  spelas på

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR >>

Div 60 Div 2

Förra året placerade sig Mölles damer totalt på 5:e plats! Bra kämpat!

Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. D 60 spelas vid tre tillfällen. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare: Elisabeth Hallberg , elis@ordsak.se eller mob 0709 75 20 75

RESULTAT

Omgång 1  spelas på

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR >>

Foursome hcp div 1
Förra året placerades sig Mölles damer totalt på 3:e plats.Väl genomfört!

Mölle deltar med ett lag per tillfälle. Laget består av två spelare från A- klassen och två spelare från B-klassen. Foursome spelas vid tre tillfällen. Lagens sammanlagda nettoresultat utgör Mölles lagresultat i spelomgången.
Lagledare: A-klassen Gunilla Larsson och B-klassen Eva Hedin

RESULTAT mm.