DAMERNAS SERIESPEL 2017

Under 2017 kommer Mölle GKs damer att delta i följande Seriespel i Skåne:

• Skåneserien
  • D50
  • Foursome hcp.

Skåneserien
Nytt för i år är att det inte längre finns A-lag och B-lag i Skåneserien utan Skåne är nu indelat i tre zoner och i Hcp-klasser.
Mölle GK Damer har anmält två Hcp-klasser, A 0-20,4 och B 20,5-26,4.
A-klassen spelar slagspel och B-klassen spelar slaggolf. Serien omfattar fyra tillfällen.
I varje Hcp-klass deltar 4 spelare per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.
I september spelas final, då de tre bästa lagen i A-klassen och de två bästa i B-klassen i Skåne gör upp. Tidigare resultat räknas inte, utan då kan vilket lag som helst vinna.
Lagledare är Maria Creutzfeldt för A-klass hcp 0-20,4 och Gunilla Larsson för B-klassen hcp 20,5-26,4.

Kategori 1, 0-20,4 hcp:
Den första omgången spelades på Torekov GK, omgång 2 på Bjäre GK samt omgång 3 på S:t Arilds GK. Följande har representerat Mölle GK i A-klassen:
Agneta Nyrén, Anna-Karin Hallner, Kerstin Alpman, Margareta Marcus, Maria Creutzfeldt, Marianne Schöön, Pia Eldin-Lindsten, Gunilla Larsson, Katharina Carlström och Elisabeth Hallberg.

Omgång 3 spelades på S:t Arilds GK i ruskväder, i hällande regn med kraftiga vindbyar. Tävlingen avblåstes på grund av åska men kunde efter en timme inte återupptas. Omgång 3 har annullerats.

Finalen för Skåneserien i kategori 1 spelades på Hintons Golf Club den 7 september.

Ett stort GRATTIS till Mölles damer som vann Skåneserien i kategori 1.

Resultat OMGÅNG 3 - ANNULERAD på grund av åska

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

Resultat FINALOMGÅNG - KLICKA HÄR>>

Kategori 2, 20,5-26,4:
Den 1:a omgången spelades på Wittsjö GK, omgång 2 på Åkagården GK och omgång 3 på Allerums GK.
Följande har representerat Mölle GK i B-klassen:
Madeleine Cosmo, Eva Hedin, Anna Henricsson, Birgitta Hansson, Cecilia Muntzing, Christina Tillfors och Gussi Degrenius.

Resultat OMGÅNG 3 -KLICKA HÄR >>

Resultat OMGÅNG 4 - KLICKA HÄR>>

D 50
Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. D 50 spelas vid tre tillfällen. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare är Maria Creutzfeldt.

RESULTAT mm.
Den första omgången spelades på Ljunghusen GK och omgång 2 på Österlens GK, Djupadal. Följande har representerat Mölle GK:
Ann Lindén, Elisabeth Hallberg, Margareta Marcus, Maria Creutzfeldt  och Pia Eldin-Lindsten

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR >>

Foursome hcp div 1
Mölle deltar med ett lag per tillfälle. Laget består av två spelare från A- klassen och två spelare från B-klassen. Foursome spelas vid tre tillfällen. Lagens sammanlagda nettoresultat utgör Mölles lagresultat i spelomgången.
Lagledarna är Maria Creutzfeldt för A-klassen och Gunilla Larsson för B-klassen.

RESULTAT mm.
Den första omgången spelades på Woodlands GK. Följande har representerat Mölle GK:
Ann Lidén, Maria Creutzfeldt, Eva Hedin, Kathleen Nordbladh, Ebba Wachtmeister och Lena Jörgensen.

Resultat OMGÅNG 2 - KLICKA HÄR>>

Resultat OMGÅNG 3 - KLICKA HÄR>>

Spelarna till lagen väljs ut senast en vecka före speltillfället, för att ta ut de fyra spelare, som då har den bästa spelformen.  De spelare, som tas ut, kan variera från gång till gång. Det blir möjligt för fler, som är i bra spelform att delta.

Tiderna för seriespelen finns i damernas golfprogram.
Du som är intresserade av att spela seriespel anmäler dig till ansvarig Maria Creutzfeldt för A-klassen mariacreutzfeldt@telia.com respektive Gunilla Larsson för B-klassen kullatunet@telia.com