DAMERNAS SERIESPEL 2017

Under 2017 kommer Mölle GKs damer att delta i följande Seriespel i Skåne:

• Skåneserien
  • D50
  • Foursome hcp.

Skåneserien
Nytt för i år är att det inte längre finns A-lag och B-lag i Skåneserien utan Skåne är nu indelat i tre zoner och i Hcp-klasser.
Mölle GK Damer har anmält två Hcp-klasser, A 0-20,4 och B 20,5-26,4.
A-klassen spelar slagspel och B-klassen spelar slaggolf. Serien omfattar fyra tillfällen.
I varje Hcp-klass deltar 4 spelare per tillfälle. Det är de tre bästa nettoresultaten, som räknas vid varje tillfälle.
I september spelas final, då de tre bästa lagen i A-klassen och de två bästa i B-klassen i Skåne gör upp. Tidigare resultat räknas inte, utan då kan vilket lag som helst vinna.
Lagledare är Maria Creutzfeldt för A-klass hcp 0-20,4 och Gunilla Larsson för B-klassen hcp 20,5-26,4.

RESULTAT mm.
A-klassen 0-20,4 hcp:
Den första tävlingen för spelas på Torekov GK. Mölles lag består av
Anna-Karin Hellner, Kerstin Alpman, Pia Eldin-Lindsten och Maria Creutzfeldt.

B-klassen 20,5-26,4:
Den 16 maj på Wittsjö GK var det premiär för Mölle GK   att spela seriespel i denna klass!
Mölles lag bestod av Birgitta Hansson, Cecilia Muntzing, Anna Henricsson och Gussi Degrenius.
Resultat - KLICKA HÄR >>

D 50
Mölle deltar med ett lag, som består av tre spelare per tillfälle. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. D 50 spelas vid tre tillfällen. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.
Lagledare är Maria Creutzfeldt.

RESULTAT mm.
Den första tävlingen spelades i tisdags den 9 maj på Ljunghusen Gk. Mölles lag representerades av Ann Lindén, Elisabeth Hallberg och Magge Marcus. Totalt 11 lag spelade och Mölle hamnade på 8:e plats.
Resultat - KLICKA HÄR >>

Foursome hcp div 1
Mölle deltar med ett lag per tillfälle. Laget består av två spelare fråm A- klassen och tvår spelare från B-klassen. Foursome spelas vid tre tillfällen. Lagens sammanlagda nettoresultat utgör Mölles lagresultat i spelomgången.
Lagledarna är Maria Creutzfeldt för A-klassen och Gunilla Larsson för B-klassen.

Spelarna till lagen väljs ut senast en vecka före speltillfället, för att ta ut de fyra spelare, som då har den bästa spelformen.  De spelare, som tas ut, kan variera från gång till gång. Det blir möjligt för fler, som är i bra spelform att delta.

Tiderna för seriespelen finns i damernas golfprogram.
Du som är intresserade av att spela seriespel anmäler dig till ansvarig Maria Creutzfeldt för A-klassen mariacreutzfeldt@telia.com respektive Gunilla Larsson för B-klassen kullatunet@telia.com

SERIELAGSTRÄNING
Följande tider gäller för Johannas träning av seniorlagen som deltar i seriespel 2017

• Lördag 20/5 Mentalt rutiner 13.00