DAMERNAS MATCHSPEL 2017

Matchspel mot Ängelholms GK
Den 11 maj spelade 9 damer från Mölle GK match mot Ängelholms damer på Ängelholms GK i regn och blåst. Varje vinst gav 2 poäng och oavgjord match 1 poäng.

Resultatet blev 12 poäng till Mölles damer och 6 poäng till Ängelholm. Dessutom lyckades Kerstin Alpman slå längsta drive på hål 13 och Magge Marcus närmast hål på ett av kort hålen.

Ett stort grattis till Mölles damer!

Matchspel mot Höganäs GK fortsätter som förra året vid fyra tillfällen. Under våren har vi match mot Höganäs damer vid två tillfällen under juni på Höganäs GK. Torsdagen den 8 juni och torsdagen den 15 juni kl 16.00.
Är du intresserad anmäler du dig senast tisdagen den 5 juni på epost damer@mollegk.se eller skriver upp dig på anmälningslistan på kommittéanslagstavlan i rummet intill kansliet. Har du frågor ring till Elisabeth Hallberg tfn 0702068125.

Tisdag den 8 augusti och tisdag den 12 september är det matchspel mot Höganäs GK på Mölle GK med start kl.16:00