DAMERNAS MATCHSPEL 2017

Matchspel mot Ängelholms GK
Den 11 maj spelade 9 damer från Mölle GK match mot Ängelholms damer på Ängelholms GK i regn och blåst. Varje vinst gav 2 poäng och oavgjord match 1 poäng.

Resultatet blev 12 poäng till Mölles damer och 6 poäng till Ängelholm. Dessutom lyckades Kerstin Alpman slå längsta drive på hål 13 och Magge Marcus närmast hål på ett av kort hålen.

Ett stort grattis till Mölles damer!

Matchspel mot Höganäs GK fortsätter som förra året vid fyra tillfällen.

• Torsdagen den 8 juni kl.16:00 på Höganäs GK
  • Torsdagen den 15 juni kl.16:00 på Mölle GK
  • Tisdagen den 8 augusti kl.16:00 på Mölle GK
  • Torsdagen den 17 augusti kl.16:00 på Höganäs GK, Finalmatch!

Följande damer från Mölle GK, som har spelat matchspel är Anna- Karin Hallner, Ann-Sophie Spinola, Bende Larsson, Birthe Sahlsten, Ebba Wachtmeister, Elisabeth Hallberg, Eva Hedin, Kerstin Alpman, Lena Berg, Magge Marcus,  Pia Eldin Lindsten och Siv Olsson.

Matchspelet på Höganäs GK den 8 juni blev oavgjord. Mölle vann 4 matcher och Höganäs 4 matcher.

Matchen på Mölle GK den 15 juni vanns av Mölle som vann 5 matcher och Höganäs som vann 2 matcher samt 1 delad.

Matchen på Mölle GK den 8 augusti vanns av Höganäs som vann 5 matcher och Mölle som vann 3 matcher.

Finalmatchen avgjordes den 17 augusti på Höganäs GK där Mölle vann 5 matcher och Höganäsvann 2 matchersamt en match delades.

Efter fyra omgångar vann Mölle totalt med 36 poäng mot Höganäs 28 poäng.

En strålande insats av Mölles damer som gjorde det möjligt för Mölle att behålla pokalen ett år till!

Ett stort Grattis!