DAMERNAS MATCHSPEL 2019

Varje vinst ger 2 poäng och oavgjord match 1 poäng.

Matchspel mot Höganäs GK fortsätter som förra året vid fyra tillfällen med 8 damer från varje klubb. Två matcher spelas på Mölle GK och två matcher på Höganäs GK.

Mölles damer vann pokalen 2018!

Följande speldagar:

• Måndagen den 13 maj på Mölle GK

• Måndagen den 24 juni på Höganäs GK

• Måndagen den 1 juli på Mölle GK

• Tisdagen den 20 augusti på Höganäs GK med första start kl 16.00. Nytt datum!

Vi samlas cirka en halvtimme innan för genomgång av spel och bollar.

Anmälan till Elisabeth Hallberg senast tisdagen den 13 augusti via mail elis@ordsak.se eller ring 0709 75 20 75.

RESULTAT:

Omgång 1:  7 matcher på Mölle GK. Resultat: 5 vinster till Mölle, 1 vinst till Höganäs och en match oavgjord.

Omgång 2: 8 matcher på Höganäs GK. Resultat: 4 vinster till Höganäs, 3 vinster till Mölle och en match oavgjord.

Omgång 3: 7 matcher på Mölle GK, Resultat: 4 vinster till Mölle, 2 vinster till Höganäs och en match oavgjord.

Resultat efter 3 omgångar: Mölle leder med 12 vinster mot 7 vinster till Höganäs samt totalt 3 oavgjorda matcher

Omgång 4: