DAMERNAS MATCHSPEL 2018

Varje vinst ger 2 poäng och oavgjord match 1 poäng.

Matchspel mot Höganäs GK fortsätter som förra året vid fyra tillfällen med 8 damer från varje klubb. Två matcher spelas på Mölle GK och två matcher på Höganäs GK. Första start är kl 16.00. Vi samlas cirka en halvtimme innan för genomgång av spel och bollar.

Anmälningslista finns på anslagstavlan intill kansliet och gärna ring Elisabeth Hallberg 0709 75 20 75 eller maila mig  elis@ordsak.se.

Följande speldagar:

• Måndagen den 9 juli på Mölle GK

• Måndagen den 20 augusti på Mölle GK

• Måndagen den 3 september på Höganäs GK med första start kl 15.00.

• Söndagen den 9 september på Höganäs GK med första start kl 13.00.

RESULTAT:

Omgång 1:  6 vinster, 12 poäng, till Mölle och 2 vinster, 4 poäng, till Höganäs.

Omgång 2:  4 vinster och en oavgjord match, 9 poäng, till Mölle och 3 vinster och en oavgjord match, 7 poäng, till Höganäs.

Omgång 3:  4 vinster till och en oavgjord match, 9 poäng, till Höganäs och 3 vinster och en oavgjord match, 7 poäng, till Mölle.

Omgång 4: 3 vinster till Höganäs, 6 poäng, och 5 vinster till Mölle, 10 poäng.

Totalt:  Mölle 38 poäng och Höganäs 26 poäng.

ETT STORT GRATTIS och ETT STORT TACK till alla Mölles damer som engagerat sig och deltagit i matchspelet för Mölle!

POKALEN stannar kvar hos Mölles damer 2018!