DAMERNAS MATCHSPEL 2017

Varje vinst ger 2 poäng och oavgjord match 1 poäng.

Matchspel mot Ängelholms GK

Den 11 maj spelade 9 damer från Mölle GK match mot Ängelholms damer på Ängelholms GK i regn och blåst.

Resultatet blev vinst till Mölles damer med 12 poäng och Ängelholms damer fick 6 poäng. Kerstin Alpman lyckades att slå längsta drive på hål 13 och Magge Marcus närmast hål på ett av kort hålen. Ett stort grattis till Mölles damer!

Den 28 september spelades match mot Ängelholms damer på Mölle GK. Resultatet blev oavgjort.

Följande damer från Mölle GK har deltagit i matchspelet: Anna Henricsson, Ann-Sophie Spinola, Bende Larsson, Birgitta Hansson, Birthe Sahlsten, Cecilia Müntzing, Ebba Wachtmeister, Elisabeth Hallberg, Ingrid Bergenstråhle, Irene Hagman, Kerstin Alpman, Kristina Tufvesson, Lena Berg, Margareta Marcus, Pippi Brodén och Siv Olsson.

Matchspel mot Höganäs GK fortsätter som förra året vid fyra tillfällen.

• Torsdagen den 8 juni kl.16:00 på Höganäs GK
  • Torsdagen den 15 juni kl.16:00 på Mölle GK
  • Tisdagen den 8 augusti kl.16:00 på Mölle GK
  • Torsdagen den 17 augusti kl.16:00 på Höganäs GK, Finalmatch!

Matchspelet på Höganäs GK den 8 juni blev oavgjord. Mölle vann 4 matcher och Höganäs 4 matcher.

Matchen på Mölle GK den 15 juni vanns av Mölle som vann 5 matcher och Höganäs som vann 2 matcher samt 1 delad.

Matchen på Mölle GK den 8 augusti vanns av Höganäs som vann 5 matcher och Mölle som vann 3 matcher.

Finalmatchen avgjordes den 17 augusti på Höganäs GK där Mölle vann 5 matcher och Höganäs vann 2 matcher samt en match delades.

Efter fyra omgångar vann Mölle totalt med 36 poäng mot Höganäs 28 poäng. En strålande insats av Mölles damer som gjorde det möjligt för Mölle att behålla pokalen ett år till! Ett stort Grattis!

Följande damer från Mölle GK har deltagit i matchspelet : Anna- Karin Hallner, Ann-Sophie Spinola, Bende Larsson, Birthe Sahlsten, Ebba Wachtmeister, Elisabeth Hallberg, Eva Hedin, Kerstin Alpman, Lena Berg, Magge Marcus,  Pia Eldin Lindsten och Siv Olsson.