AKTUELLT

OBS! Nytt datum!

Damernas säsongsavslutning är flyttad till torsdagen den 29 november kl 13.00!

Efter en fantastisk säsong på många sätt är det dags att knyta ihop året med en sedvanlig lunch på Kullagårdens Wärdshus den 29 november kl 13.00.  Vi träffas för pratstund i trivsam miljö då vi vill fånga era synpunkter om årets säsong och tillsammans med er blicka framåt mot 2019.
Din kostnad för lunchen är 100 kronor.

Var snäll och anmäl dig så snart som möjligt och senast den 24 november till Gunilla Larsson kullatunet@telia.com

Om du vill spela golf på förmiddagen, samlas vi kl 09.30 för lottning av bollarna. Vi spelar 11 hål.

Välkomna!

Damgolf 2018

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen och Elisabeth Hallberg.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på knappen Verksamhetsberättelse nedan.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2018.

Vi hoppas i år kunna engagera fler unga damer som nu har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om arbetsgivaren så medger!

Damernas seriespel har i år utökats med D60 eftersom flertalet aktiva spelande damer hör till denna grupp. För mer information klicka på knappen Seriespel nedan.

Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK och damerna på Ängelholms GK. För mer information klicka på knappen Matchspel nedan.

Utflykten Ut i det blå sker tisdagen den 21 augusti.

IMG_2408[2].JPG

Seriespelen 2018

Seriespelen är slutspelade och MÖLLES damer har spelat fantastisk golf i år igen! Totalt har 20 damer i deltagit i seriespelen. Ett Stort Tack till alla!

D 50 placerade sig Mölle 2:a plats! Strålande spelat! Grattis! D 60 placerade sig Mölle 5:e plats! Foursome Hcp kom Mölle på 3:e plats! Grattis! Skåneserien kat 2 placerade sig Mölle på 8:e plats.

På bilden visas prisutdelning för Skåneserien kat 1 som spelades tisdagen den 18 september på Mölle GK. Då vann Mölle 2:a plats tätt efter Vasatorp. Utmärkt spelat och Grattis!

MATCHSPEL MÖLLE GK - HÖGANÄS GK

Mölles damer vann totalt matchspelet 2018 mot Höganäs damer! GRATTIS!

Ett stort TACK till alla som engagerat sig och deltagit i matchspelet!

AKTUELLT ECLECTIC

Eclectic har spelats på seniorgolfens singeltävlingar på onsdagarna och på klubbens singeltävlingar under Mölleveckan under juni till och med augusti. Klicka på Eclectic för slutresultaten. PRISUTDELNING sker på Seniorgolfens avslutning onsdagen den 26 september.

NATIONELLA DAMDAGEN

Den 27 juni spelade 96 damer Bästboll i strålande solsken. Banan var i fint skick med förhållandevis gröna fairways och utmärkta greener.

Det vinnande laget spelades av Margareta Marcus tillsammans med dottern Karin Almkvist, som erhöll 46 poäng. GRATTIS!

Närmast linjen var Åsa Gingdahl som lyckades få bollen att stanna på linjen på hål 17! OTROLIGT!

Närmast hål på hål 11 blev också Åsa Gingdahl med 2,60 m. FANTASTISKT!

UT I DET BLÅ!!!!!!!!!!

Tisdagen den 21 augusti anordnade Damsektionen en utflykt för damer till den hemliga orten Båstad. Tio entusiastiska damer spelade på Båstads gamla bana. Vi njöt av såväl banan, som var i grön och i fint skick och som av det strålande sommarvädret!

Höstutflykten

Tisdagen den 11 och onsdagen den 12 september anordnades golfspel på Skogaby GK med övernattning. Hösten hade gjort sig påmind med kraftigt regn och blåst. 11 damer trotsade vädret och genomförde utflykten med humöret på topp! ETT STORT TACK till Ebba och Maria och alla entusiastiska damer!