Damgolf 2019

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på knappen Verksamhetsberättelse nedan.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2019.

Vi hoppas i år kunna engagera fler damer i alla åldrar. Tänk på att du har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om din arbetsgivaren så medger!

Damerna spelar seriespel i D 50 och D 60, Skåneserien kategori 1 och 2 samt Foursome hcp . För mer information klicka på knappen Seriespel nedan.

Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK. För mer information klicka på knappen Matchspel nedan.

Utflykten Ut i det blå

Seniorkommitténs Uppstart!

Säsongen startar med onsdagsgolf för Damer och Herrar den 17 april med en scrambletävling och gemensam lunch

Nytt för i år! Torsdagsgolf för Damer på kvällstid startar torsdagen den 25 april.

Anmälan i GIT.

Damernas vårutflykt till Araslövs Golfklubb

Damernas Vårutflykt går till Araslövs GK, strax utanför Kristianstad, måndagen den 20 maj och tisdagen den 21 maj med övernattning på Araslövs Golfhotell.

Kostnaden för del i dubbelrum är 1495 kr per person och för enkelrum 1695 kr. I priset inkluderas logi, en frukost, en trerättersmiddag samt 2 greenfees.

För information kontakta gärna Elisabeth Hallberg 0709 75 20 75 eller elis@ordsak.se

Först i kvarn! Anmälan så fort som möjligt och senast den 11 april till Elisabeth Hallberg på elis@ordsak.se Ange golf-id, hcp samt boende. Om du önskar del i dubbelrum ange vem du vill dela rum med. Betalning senast 11 april till Elisabeth Hallberg swish 0709752075.

Anmälan är bindande!

Inbjudan att delta i seriespelslag

Att vara med i ett lag och representera Mölle innebär att du får spela på andra banor och möta lag och träffa spelare från andra klubbar. Vi söker nu dig som vill vara med och representera Mölle i de olika serierna. Mölles damer är anmälda till D 50 open, D 60 open div ll, Skåneserien kategori 1 och kategori 2 samt Foursome med hcp div 1.

Är du sugen på att vara med i ett lag anmäl dig senast den 31 mars till Gunilla Larsson, kullatunet@telia.com. Ange namn, golf id, hcp och vilket/vilka lag du vill spela.