Damgolf 2018

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen och Elisabeth Hallberg.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2018.

Vi hoppas i år kunna engagera fler unga damer som nu har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om arbetsgivaren så medger!

Damernas seriespel har i år utökats med D60 eftersom flertalet aktiva spelande damer hör till denna grupp. För mer information klicka på Seriespel.

Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK och damerna på Ängelholms GK. För mer information klicka på Matchspel.

Eclectic fortsätter och pågår under juni till och med augusti. För mer information klicka på Eclectic.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på Verksamhetsberättelse 2017.

Damutflykter med övernattning genomförs både i vår och i höst.

• Vårens utflykt  går till Araslöv den  28-29 maj
  • Höstens utflykt till Skogaby den 10-11 september

Utflykten Ut i det blå sker tisdagen den 21 augusti.

Damerans vårutflykt

Vårutflykten går till Araslövs GK, strax utanför Kristianstad, måndagen den 28 maj och tisdagen den 29 maj med övernattning på Araslövs Golfhotell.

På måndagen den 28 maj är första starttid kl 12.30 på Norra banan. Kom i god tid för information, incheckning och eventuell lunch för den som så önskar!

På tisdagen den 29 maj är första starttid kl 9.00 på Södra banan.

Kostnaden för del i dubbelrum är 1445 kr per person och för enkelrum 1645 kr.I priset inkluderas logi, en frukost, en trerättersmiddag samt 2 greenfees.

Anmälan senast 25 april till Elisabeth Hallberg, per mail elis@ordsak.se. Ange golf-id, hcp samt boende. Om du önskar del i dubbelrum ange gärna vem du vill dela rum med.

Betalning måste göras senast 25 april till Elisabeth Hallberg på swish 0709752075.

Anmälan är bindande!

För information kontakta gärna Elisabeth Hallberg 0709 75 20 75 eller mail.

Araslöv Golf & Resort

AKTIVITETER