Damgolf 2018

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen och Elisabeth Hallberg.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på knappen Verksamhetsberättelse nedan.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2018.

Vi hoppas i år kunna engagera fler unga damer som nu har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om arbetsgivaren så medger!

Damernas seriespel har i år utökats med D60 eftersom flertalet aktiva spelande damer hör till denna grupp. För mer information klicka på knappen Seriespel nedan.

Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK och damerna på Ängelholms GK. För mer information klicka på knappen Matchspel nedan.

Utflykten Ut i det blå sker tisdagen den 21 augusti.

AKTUELLT MATCHSPEL MÖLLE GK - HÖGANÄS GK

Vi planerar att spela fyra matcher som tidigare år. Två på Höganäs GK och två på Mölle GK. Första matchen blir måndagen den 9 juli på Mölle GK kl 16.00.

Anmälningslista finns på anslagstavlan intill kansliet och gärna ring Elisabeth Hallberg 0709 75 20 75 eller maila mig  elis@ordsak.se.

AKTUELLT ECLECTIC

Eclectic fortsätter och pågår under juni till och med augusti. Anmälningslistan finns nu på anslagstavlan intill kansliet. Du kan också anmäla dig direkt på onsdagsgolfen. För mer information klicka på knappen Eclectic nedan.

Damutflykter med övernattning genomförs både i vår och i höst.

• Vårens utflykt  går till Araslöv den  28-29 maj
    • Höstens utflykt till Skogaby den 10-11 september

Damerans vårutflykt

Vårutflykten måndagen den 28 maj och tisdagen den 29 maj till Araslövs GK  blev två fantastiska dagar för elva entusiastiska damer med underbar golf i gassande sol och högsommarvärme!

Araslöv Golf & Resort

AKTIVITETER