Damgolf 2019

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på knappen Verksamhetsberättelse nedan.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2019.

Vi hoppas i år kunna engagera fler damer i alla åldrar. Tänk på att du har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om din arbetsgivaren så medger!

I år anordnar Damsektionen

• Onsdagsgolf med första start ca kl 9.00.

• Torsdagsgolf med första start kl 16.30

• Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK. För mer information klicka på knappen Matchspel nedan.

• Utflykten Ut i det blå

• Utflykter med övernattning

• Damgolf tillsammans med Arilds damer

• Seriespel: D 50 och D 60, Skåneserien kategori 1 och 2 samt Foursome hcp . För mer information klicka på knappen Seriespel

AKTUELLT- augusti

Sista Matchen mot Höganäs Damer spelas på Höganäs GK tisdagen den 20 augusti med första start kl 16.00. Samling cirka 20 minuter före start. Anmälan snarast och senast 13 augusti till Elisabeth Hallberg elis@ordsak.se eller 0709 75 20 75. Först i kvarn!

AKTUELLT- september

Höstutflykt Skyryp 9 -10 september

koberg-gk-top.jpg

II golfpaket ingår spel på Skyrups GK, en av Skånes vackraste golfbanor med greener i världsklass. Hotellrummen ligger i klubbhuset, 50 m från första tee, som är en byggnad med anor från 1700-talet  varsamt renoverad för att möta dagens behov från våra golfgäster. Middagarna intas i vackra Kreugersalen med sitt spektakulära tak som har sitt ursprung från Drottningholms slott och som skapar en fantastisk stämning och karaktär till restaurangen.

1 x övernattning , 2 x heldagsgreenfee, 1 x tvårätters middag, 1 x frukostbuffé. Banguide & Startkit

Måndagen den 9 september är första starttid kl 12:30. Kom i god  tid för information och eventuell lunch! Tisdagen den 10 September är första starttid kl 08.00.

Pris: Guldrum: 1695 SEK/person  Enkelrumstillägg: 300kr/natt, Silverrum: 1395 SEK/person Enkelrumstillägg: 200kr/natt
För mer infohttps://www.skyrupsgk.se

Anmälan görs till Ebba Wachtmeister senast den 1 Augusti på wachtmeister@btinternet.com

Begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Anmälan är bindande!

För mer information kontakta Ebba Wachmeister wachtmeister@btinternet.com eller Maria Creutzfeldt mariacreutzfeldt@telia.com

NYTT DATUM!!!

Damernas Utflykt UT I DET BLÅ måndagen den 16 september!

Vår traditionella utflykt blir i år en höstuflykt till det okända landet. Vi färdas med egna bilar i cirka en timme. Samåkning rekommenderas. Första start är kl 10.00.

Anmälan senast den 1 september till Gunilla Larsson via mail kullatunet@telia.com eller 0705257837

Damgolf tillsammans med Arilds damer.

Nästa tillfälle för gemensam onsdagsgolf med Mölle och Arilds damer blir den 24 september på S:t Arild GK