Damgolf 2018

I år har Damerna inlett samarbete med Herrarna och skapat en gemensam kommitté, Seniorkommittén, som har ansvar för de gemensamma aktiviteterna för damer och herrar. Vi som i år har tagit på oss ansvaret för Damerna är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen och Elisabeth Hallberg.

Information om förra årets verksamhet finner du genom att klicka på knappen Verksamhetsberättelse nedan.

På denna sida finner du de specifika aktiviteter som enbart är riktade till damer under 2018.

Vi hoppas i år kunna engagera fler unga damer som nu har möjlighet att utnyttja friskvården till golfaktiviteter om arbetsgivaren så medger!

Damernas seriespel har i år utökats med D60 eftersom flertalet aktiva spelande damer hör till denna grupp. För mer information klicka på knappen Seriespel nedan.

Matchspel fortsätter mot damerna på Höganäs GK och damerna på Ängelholms GK. För mer information klicka på knappen Matchspel nedan.

Utflykten Ut i det blå sker tisdagen den 21 augusti.

AKTUELLT MATCHSPEL MÖLLE GK - HÖGANÄS GK

Vi planerar att spela fyra matcher som tidigare år. På måndagar med första start kl 16.00 varav två på Höganäs GK och två på Mölle GK.

Omgång 1 spelades på Mölle GK. Omgång 2 spelas på Mölle GK den 20/8.

Omgång 3 spelas på Höganäs GK den 3/9. Omgång 4 spelas på Höganäs GK ?

Anmälningslista finns på anslagstavlan intill kansliet och gärna ring Elisabeth Hallberg 0709 75 20 75 eller maila mig  elis@ordsak.se.

Resultaten presenteras på Matchspel

AKTUELLT ECLECTIC

Eclectic fortsätter och pågår under juni till och med augusti. Anmälningslistan finns nu på anslagstavlan intill kansliet. Du kan också anmäla dig direkt på onsdagsgolfen. För mer information klicka på knappen Eclectic nedan.

UT I DET BLÅ

Tisdagen den 21 augusti anordnar Damsektionen utflykt för damer till hemlig ort till en kostnad av 330 kr för greenfee inklusive lunch. Lagtävling. Samåkning. Samling kl 08.00 på Citygross parkering i Höganäs för information och gemensam avfärd.

Anmälan senast fredagen den 17 augusti kl 10.00 på GIT Mölle GKs tävlingar.

NATIONELLA DAMDAGEN

Den 27 juni spelade 96 damer Bästboll i strålande solsken. Banan var i fint skick med förhållandevis gröna fairways och utmärkta greener.

Det vinnande laget spelades av Margareta Marcus tillsammans med dottern Karin Almkvist, som erhöll 46 poäng. GRATTIS!

Närmast linjen var Åsa Gingdahl som lyckades få bollen att stanna på linjen på hål 17! OTROLIGT!

Närmast hål på hål 11 blev också Åsa Gingdahl med 2,60 m. FANTASTISKT!

Damutflykter med övernattning genomförs både i vår och i höst.

• Vårens utflykt  går till Araslöv den  28-29 maj
    • Höstens utflykt till Skogaby den 11-12 september

Höstutflykten

Tisdagen den 11 och onsdagen den 12 september anordnas golfspel på Skogaby GK med övernattning till en kostnad av 1475 kr.  Enkelrumstillägg är 100 kr. I priset inkluderas  två dagars golfspel, boende, middag och frukost

.………first come, first served………

Anmälningslista finns på anslagstavlan intill receptionen.

Vårutflykten

Vårutflykten måndagen den 28 maj och tisdagen den 29 maj till Araslövs GK  blev två fantastiska dagar för elva entusiastiska damer med underbar golf i gassande sol och högsommarvärme!

AKTIVITETER