AKTUELLT

Damerna avslutade golfsäsongen 2016, traditionsenligt med 11 hål Tomtegolf och en jullunch på Kullagårdens Wärdshus.

Till kaffet var det prisutdelning:
Ebba Wachtmeister delade ut årets Eclecticpris, som i år vanns av Maria Creutzfeldt. Tvåa kom förra årets vinnare, Anna-Karin Hallner och trea Magge Marcus.

Vandringspokalen i Matchspel; mellan Mölle GK damer och Höganäs GK damer som vann 2015, vanns i år av Mölle GK damer.  Pokalen kan ses och beundras i det inglasade prisskåpet i Klubbrummet.

Mölle GK damer tog även hem första pris i Seriespel D50 div 2.  Andra pris i foursome samt tredje pris i Skåneserien. Inramade diplom kan ses i Damernas omklädningsrum.

I övrigt avtackades; Ebba Wachtmeister som avgår efter ett år i damkommittén. Ann Lidén avgår efter två år. Undertecknad avgår efter två år som ordförande i damkommittén

Damkommittén 2017
Vi välkomnar två nya damer i damkommittén 2017: Ann-Sofie Spinola samt Gunilla Larsson, som tar över ordförandeskapet.

Inför golfsäsongen 2017 kommer vi att upprepa de gemensamma och mycket uppskattade golfutflykterna med herrarna.

Det blir även matchspel mot Ängelholms damer i vår. De vill ha en revanschmatch.

Matchspelet mot Höganäs GK fortsätter 2017, med åtta stycken utbytesmatcher, fyra matcher på var bana.

Notera datumet 28 juni 2017 för Nationell Damdag på Mölle.

Mölle GK damer kommer att delta i Seriespel 2017 i två utökade HCP klasser. HCP 0-20,4 samt HCP 20,5 -26,4. Skånes golfförbund damsektionen, har utökat HCP klasserna i samarbete med golfklubbarna i Skåne för att vi ska få fler damer att ställa upp och tävla för sina klubbar.
Mer information om damgolfen 2017, kommer Gunilla Larsson att informera om framöver. Håll koll på hemsidans flik: Damer

Jag vill tacka Mölle GK:s damer för två spännande år med guldkant.  Nu väntar nya utmaningar med Kullakonstnärerna.

Gott Nytt Golf År 2017
önskar Damkommittén