BOKA STARTTID

TIDBOKNINGSREGLER

- Tidsbokning gäller för samtliga tider under alla dagar mellan kl.06:00-19:50,
För starttidsintervall, reservationer och förbehåll mm. - se "när kan jag boka" nedan.

- Avbokning av starttid och förändring av antalet spelare ska ske senast 2 timmar före start.

Bokning och avbokning av starttider sker på www.svenskgolf.se, golfterminalen i kanslibyggnaden, alternativt genom att skicka ett mail angående bokningen /förändringen till info@mollegk.se eller genom att ringa till receptionen på 042-34 75 20

Vid starttid tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen är det bäst att själv gå in på www.svenskgolf.se och avboka sin starttid eftersom receptionen då kan vara stängd.

- Bokad starttid ska bekräftas i receptionen vid ankomst, senast 20 minuter före spel.
Ej bekräftad starttid kan komma släppas till annan spelare.

NO SHOW

Visst är det tråkigt om man inte får en speltid för alla tider redan är tagna!

Ännu tråkigare är det om banan sedan står tom för de som bokat inte dyker upp.

För så är det tyvärr, ofta är banan fullbokad och vi har tackat nej till bokningar men står i slutändan med en tom starttid när den/de som bokat inte kommer till start.

Därför gör vi precis som tandläkaren, doktorn, bilbesiktning m.fl, vi tar ut en avgift för de som inte kommer.

Om avbokning/förändring/ankomstbekräftelse inte sker för samtliga i starttiden kommer den som bokar starttiden vid första tillfället få en varning via e-post.
Vid upprepade tillfällen kommer den som bokat starttiden att debiteras 250 kr/spelare

Avbokningsreglerna både för medlemmar och gäster.

Med andra ord är det inte heller tillåtet att boka en 4-boll och bara 2-3 personer dyker upp, då debiteras 250 kr/person för de som inte dyker upp. Om man åker buss kan man ju inte heller kräva att sätena bredvid ska vara tomma....Vill man mot förmodan inte spela med andra i bollen så kan man mot just 250 kr/plats "köpa/blockera" denna tid. Men varför då - det är ju alltid skoj att lära känna nya trevliga människor!

För att vi inte ska debitera felaktigt är det därför viktigt att ni senast 20 minuter innan start ankomstregistrerar er/talar om att ni kommit. Detta görs enkelt i reception eller terminal, tusen tack!

Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför debitering av denna avgift. Kontakta oss därför ALLTID (ring 042-347520 eller säg till i receptionen) om du inte kan utnyttja din starttid, även om det är mindre än två timmar i förväg.

Tack för visad förståelse och hänsyn mot övriga medlemmar och gäster.

- Kansliet äger rätt att flytta om i bollarna för att ge plats till fler som vill ut och spela och för att få ett jämnare flyt på banan.
Vi förbehåller oss också rätten till eventuella ändringar av våra tidbokningsregler.