BOKA STARTTID

TIDBOKNINGSREGLER

- Tidsbokning gäller för samtliga tider under alla dagar mellan kl.06:00-19:50,
För starttidsintervall, reservationer och förbehåll mm. - se "när kan jag boka" nedan.

- Avbokning av starttid, samt förändring av antalet spelare ska för medlemmar ske senast 2 timmar före start. För gäster gäller samma förhållningsregler, fast med 24 timmars framförhållning. Skulle detta inte följas debiteras halv greenfee per utebliven spelare.

- Samtliga Golf-ID för inbokade spelare ska vara receptionen tillhanda senast 24 timmar innan spel.

- Vill man köpa “tomma tider”, kostar det halv ordinarie greenfee. Exempelvis om en 3-boll vill köpa den sista tiden i bollen.

Bokning och avbokning av starttider sker på www.svenskgolf.se, golfterminalen i kanslibyggnaden, alternativt genom att skicka ett mail angående bokningen /förändringen till info@mollegk.se eller genom att ringa till receptionen på 042-34 75 20

Vid starttid tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen är det bäst att själv gå in på www.svenskgolf.se och avboka sin starttid eftersom receptionen då kan vara stängd.

- Bokad starttid ska bekräftas i receptionen vid ankomst, senast 20 minuter före spel.
Ej bekräftad starttid kan komma släppas till annan spelare.

- Kansliet äger rätt att flytta om i bollarna för att ge plats till fler som vill ut och spela.
Vi förbehåller oss också rätten att till eventuella ändringar av våra tidbokningsregler.

NO SHOW

Vid bokning av fler spelare än de som dyker upp, debiteras halv greenfee/person för de som inte hör av sig till receptionen. Vill man mot förmodan inte spela med andra i bollen så kan man mot betalande av halv greenfee/plats "köpa/blockera" denna tid.

Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför debitering av denna avgift. Kontakta oss därför ALLTID (ring 042-347520 eller säg till i receptionen) om du inte kan utnyttja din starttid, även om det är mindre än två timmar i förväg.

För att vi inte ska debitera felaktigt är det därför viktigt att ni senast 20 minuter innan start ankomstregistrerar er/talar om att ni kommit. Detta görs enkelt i reception, mobiltelefon eller terminal.

Tack för visad förståelse och hänsyn mot övriga medlemmar och gäster.